Bilder från idag







Ajaa-K, inte är hon svart i ansiktet längre iaf!

Räv Jävlar!

Igår skulle vi upp till anders en sväng, på vägen dit hade vi räv över vägen. Tog ut Ajaa-K i koppel och hon spårade efter in i skogen till en bäck, där sa matte "nej tack jag blir blöt" och ville stanna. A blev alldeles upprörd och gnällde!

Vi anders var det bra dött och regn.

På vägen hem hade vi räv över vägen igen.
de har tur räv jävlarna!

Syster Svea


Hungrig

på mindre än 24 timmar har vi stulit bulle, ätit rakblad, käkat upp försäkringspappret (bara fakturan) och medlemskortet och inbetalningen till SBK. Å så en dragkedja på träningsvästen. Hur hungrig kan man vara?

Bytes medveten hynda?

Här om dagen hade jag ett riktigt syskonbråk eftersom min valp 4½ månad sprang och tog ben ur Disels (1½år) mun för hon ville ha BÅDA. När Disel sa ifrån fick han ordentligt med mothugg av en vilt skrikande valp (för trotts allt blev hon ju lite rädd men gav sig inte).

Igår fick jag en skjuten räv av en bekant. Perfekt för valpen! Då Ajaa-k såg lite misstänksam ut tog jag även ut Disel som satt och gnällde i bilen. Disel som har lite mer vana inne springer fram och intresserar sig väldigt för räven, småbiter i den och är jätte glad. Ajaa-k blir med och nosar på den lite mer intensivt. Drar lite i räven och Disel hugger på en gång tag i den så den inte ska kunna 'smita', släpper sedan och fortsätter vifta på svansen.
 
Ajaa-k ser fortfarande skeptisk ut i mina ögon, men det ska snart visa sig att hon mest är Sur för att Disel leker med hennes räv då hon helt plötsligt hugger Disel när han ska sticka dit näsan....


Det finns humör i damen.....

Meritstegen

Igår kväll kunde vi lägga till driva lite Chihuahua på vår merit stege. Baileys försökte förgäves komma undan när hon fick en gnyende stövare efter sig :)

SLARVIGT UPPDATERAT!

Har trasig mobil och inga roliga bilder.

Men igår var i alla fall lilla liten Ajaa Kettua vid sin pappa Ruben och drog runt i skogen. Vi hittade ingenting av värde men vi har uppdaterat dofter, mörkervana och att vara ute fast det regnar :)

På vägen hem kom det en vilsen rävunge och snode i diket, den stannade vi och nosade efter i koppel. Det blev ett herrans iver gnäll på lilla tösen JÄTTE kul!

Idag är Ajaa Kettua ca 53 cm stor

RSS 2.0